دانلود قسمت یازدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بهترین سریال ۲۰۲۴ از منظر منتقدان از فردا روی آنتن است مروری بر کارنامه بازیگرانی که در سال گذشته رکورد زدند | پرکارترین بازیگر زن سینمای ۱۴۰۳ کیست؟ فیلم «پدرخوانده» کجا فیلم‌برداری شد؟ نظر بهتاش فریبا درباره استفاده از اسمش در پایتخت | تنابنده باید به من زنگ می‌زد کدام فیلم‌ها امروز از تلویزیون پخش می‌شود؟ (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) واکنش اداره کل فرهنگ و ارشاد کرمان به لغو کنسرت حامد همایون انیمیشن «سفینه نجات» به مرحله تولید رسید نگاهی به حواشی «پایتخت ۷» دانلود قسمت دهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت نهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان + ویدئو دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم
سرخط خبرها

کتاب خوانی و اشتهایی که باید افزایش یابد

  • کد خبر: ۱۲۹۸۲۸
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵
کتاب خوانی و اشتهایی که باید افزایش یابد
امروزه کتابخانه‌های عمومی با تغییر کاربری از حالت سنتی صرف امانت کتاب و سالن مطالعه به سوی فرهنگ سرا‌های اجتماعی، پایگاه‌های مردمی و آموزشگاه‌های غیررسمی درحال حرکت هستند.

سؤال این است که مردم را در عصر فناوری و استفاده بی رویه از فضای مجازی چطور می‌توان به سوی کتاب و کتاب خوانی هدایت کرد؟ دراین راستا امروزه کتابخانه‌های عمومی با تغییر کاربری از حالت سنتی صرف امانت کتاب و سالن مطالعه به سوی فرهنگ سرا‌های اجتماعی، پایگاه‌های مردمی و آموزشگاه‌های غیررسمی درحال حرکت هستند. این تغییر کاربری با برگزاری برنامه‌ها و فعالیت‌های متنوع کتاب محور، همین هدف افزایش اشتهای کتاب خوانی را در نظر دارد.

کتابخانه‌های عمومی با شعار «ایرانی دانا و توانمند» در نظر دارند باتوجه به منظومه فکری رهبر معظم انقلاب مبنی بر ایجاد «ایرانی کتاب خوان» و با درنظرگرفتن سلیقه و نیاز جامعه، برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی مانند معرفی کتاب در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی تدارک ببینند.

همچنین، مشارکت کتابخانه‌ها در برگزاری دوره‌های آموزشی فردی و اجتماعی، آیین رونمایی کتاب با حضور نویسندگان، برگزاری محافل ادبی با حضور شاعران بومی و مشارکت و حضور در مناطقی از کشور که درگیر حوادث غیرمترقبه طبیعی شده اند و... ازجمله این اقدامات است.

این برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی آموزشی برای گروه سنی و اقشار مختلف جامعه ازجمله زنان خانه دار، کودکان و نوجوانان و سالمندان با محوریت کتاب و با هدف هدایت آنان برای دریافت پاسخ‌های صحیح و مناسب از معتبرترین منابع اطلاعاتی یعنی کتاب برگزار می‌شود.

دراین میان، نباید فراموش کنیم که بدون شک توانمندی، آگاهی و ارتقای فرهنگ عمومی هر جامعه‌ای در گرو نسل کودک و نوجوان آن است. کتابخانه‌های عمومی نیز با راه اندازی بخش کودک سعی می‌کنند کودکان را که به عنوان وفادارترین مخاطبان کتابخانه‌های عمومی شناخته شده اند، بار دیگر با کتاب و کتاب خوانی آشتی دهند.

این تلاش در راستای اجرای برنامه‌های متنوعی مانند مسابقات کتاب خوانی، جشنواره‌های قصه گویی، نشست‌های کتاب خوان، معرفی و خوانش کتاب و... باتوجه به نیاز و سلیقه کودکان تا امروز ادامه داشته است. البته در این مسیر نباید از نقش خانواده ها، مسئولان و مدیران نیز غافل بود. در خانواده‌ای که والدین آن کتاب خوان باشند و در جامعه‌ای که مسئولان آنان کتاب خوان و دغدغه‌مند حوزه کتاب و کتاب خوانی باشند، بی شک مردم نیز بیشتر به این موضوع توجه خواهند کرد.

همچنین، راه اندازی نخستین پیش خوان کتاب خوان و هفت کتابخانه سیار در مناطق روستایی کم برخوردار و دورافتاده بدون کتابخانه، برای اجرای عدالت اجتماعی و فرهنگی و در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی ازجمله اقداماتی است که اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی با هدف ارائه خدمات کتابخانه‌ای یکسان و ایجاد ارتباط و انس عموم مردم با کتاب و کتاب خوانی در چند سال گذشته انجام داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->